(ВІДЕО) Аби ефективно протидіяти ворожим ДРГ, прикордонники постійно удосконалюють свої навички і вміння

НАЗАД
06 червня 2024 09:19

Починаючи з минулого року і до тепер, найбільш активний напрямок, де ворожі диверсійно-розвідувальні групи намагаються зайти на територію України, залишається Сумщина. На цій ділянці державного кордону відмічається активність застосування ворогом таких груп, які постійно змінюють свою тактику, міняють кількісний склад, маршрути. Також ворог користується особливостями рельєфу місцевості, який, серед іншого, має велику кількість лісових масивів, що дає змогу працювати диверсантам.

Зважаючи на усі виклики й загрози, протидиверсійні заходи, які проводять підрозділи Сил оборони, дають можливість своєчасно їх виявляти й давати гідну відсіч окупантам. Нагадаємо, що протяжність державного кордону України з країною-агресором в Сумській області складає понад 560 кілометрів.

Крім цього, весь цей час ворог тероризує українське прикордоння, постійно завдає ударів зі ствольної артилерії, мінометів, ракетних систем залпового вогню, дронів, авіації. Ситуація на державному кордоні України в Сумській області вже довготривалий час залишається стабільно напруженою і складною.

Незважаючи на всі труднощі, підрозділи Державної прикордонної служби України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони роблять усе необхідне, аби захистити українську територію від російського агресора.

Прикордонники, які виконують бойові завдання у складі Сил оборони, проявляють стійкість, сміливість і нездоланність. Захисники системно удосконалюють свої навички і вміння, навчаються й тренуються для підвищення рівня військової підготовки. Головною умовою таких навчань є опанування необхідними тактичними навиками, а також влучності стрільби зі стрілецької зброї. Усі ці заходи направлені на ефективну протидію ймовірним загрозам з боку ворога.

Прикордонники разом з побратимами з інших складових Сил оборони продовжують давати гідну відсіч російським окупантам, повсякчас демонструючи свою ефективність у знешкодженні ворожих диверсійно-розвідувальних груп і захищаючи український кордон.

Ми стоїмо на захисті!

Ми боремося!

Ми неодмінно переможемо!

Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси